THENEXT-GEN

QUINTUS.LEIDEN.

In for the ultimate challenge?

Op Quintus combineren we ontspanning en het ontmoeten en samenwerken met veel verschillende mensen tot een fantastische en unieke mix. Overdag gaan Quinten hun eigen weg, maar ’s avonds komen zij allemaal weer samen op de Sociëteit om hun ervaringen met elkaar uit te wisselen in één van de 31 disputen die Quintus rijk is. Vanaf je eerste jaar kun je op Quintus, naast je studie, je actief inzetten om veel uiteenlopende activiteiten te organiseren zoals het maken van een almanak, het organiseren van een feest of gala of het neerzetten van een fantastische EL CID-week.

Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en in topconditie komen? Ben je bereid hard te trainen, doorzettingsvermogen te tonen en te schitteren in de ring voor je ploeg-, dispuut-, en commissiegenoten? Schrijf je dan nu in! Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje voor deze unieke ervaring.

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 21 januari 12:30
Locatie: Team Atlas: Morsweg 55C, 2312 AB Leiden

Start Traject

Datum: Maandag 5 februari
Locatie: Team Atlas: Morsweg 55C, 2312 AB Leiden

Gala

Datum: Dinsdag 30 April
Locatie: To be announced..

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel? Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het kickboksgala van Quintus. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €150,00 aan de vereniging voor het gehele trainingstraject. Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan.

Geslacht(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je niet wonen in een studentenhuis, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Leiden(Required)
untitled(Required)