THENEXT-GEN

RSC/RVSV.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Met een leeftijd van meer dan 100 jaar, ruim 1700 leden en meer dan 100 Corpshuizen is RSC/RVSV de oudste, grootste en meest toonaangevende studentenvereniging van Rotterdam. Het RSC/RVSV bezit een rijke ongemengde en gemengde traditie. Met het bestaan van jaarclubs, disputen en gezelschappen ontstaan ‘vriendschappen voor het leven’ als vanzelfsprekend. Hoe hecht de banden tussen leden kunnen zijn blijkt wel uit het bestaan van meerdere ‘borrelkringen’ voor oud-leden over de gehele wereld.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van RSC/RVSV de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. 12 mei is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 2 februari 21:00
Locatie: Sociëteit RSC/RVSV (Robert Baeldestraat 55, 3061 TH Rotterdam)

Start Traject

Datum: Maandag 26 februari
Locatie: Shapeclub (Willebrordusplein 21, 3037 TD Rotterdam)

Gala

Datum: Zondag 12 mei
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor het traject van dit jaar zijn helaas gesloten. Heb je toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in! We nemen binnen 24 uur contact met je op.