THENEXT-GEN

VINDICAT.GRONINGEN.

In for the ultimate challenge?

Vindicat atque Polit is al meer dan 200 jaar een traditionele vereniging, wat het de oudste vereniging van heel Nederland maakt. Met meer dan tweeduizend actieve leden is Vindicat één van de grootste studentenverenigingen van Groningen. Naast de vele feesten die op de vereniging door leden worden georganiseerd, heeft Vindicat ook veel te bieden op het gebied van culturele en sportieve verbreding en ontplooiing. Vindicat kent meer dan 25 sport- en culturele subverenigingen waar je al je talenten kwijt kunt. Daarnaast zijn er meer dan 50 commissies waarmee je op allerlei gebieden veel ervaring kunt opdoen.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van Vindicat de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 12 januari om 19:00
Locatie: Gymzaal Nieuwe Sint Jansstraat: Nieuwe Sint Jansstraat 11, 9711 VG Groningen

Start Traject

Datum: Maandag 29 januari
Locatie: Vechtsporten Groningen: Rijksweg 28b, 9731 AB Groningen

Gala

Datum: Dinsdag 16 april
Locatie: To be announced..

Ambitie tot de ring

Nu jullie een begin van de intensiteit van de trainingen hebben mogen ervaren, horen we graag of je nog steeds voornemens bent om de ring te betreden. Je kan via onderstaand formulier aangeven of je definitief naar de ring wilt. Alleen als je definitief voor de ring wilt gaan, hoef je het formulier in te vullen.

De deadline is zondag 18 februari om 17:00.

Man/Vrouw(Required)
Vul in 'X' bij geen dispuut
Je wordt gewogen op de tweede centrale clinic & op de dag van het gala zelf. Vul hier je huidige gewicht in.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de sportshirts voor degene die de ring in gaan. Klik hier voor een maattabel.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de (kick)boks broekjes voor degene die de ring in gaan.
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Getekend te Groningen(Required)
(Required)
(Required)