THENEXT-GEN

HORECA.BOXING.A’DAM.

2DE EDITIE HORECA BOXING AMSTERDAM

Na een waanzinnige eerste editie in 2023 met 12 partijen en een avond vol vuurwerk, gaan we het dit jaar nog grootser aanpakken! Het is tijd om de bokshandschoenen weer op te pakken. Wie gaat jullie bar, kroeg, café, restaurant of club vertegenwoordigen tijdens het traject?

THENEXT-GEN biedt collega’s de unieke kans om mee te doen met een drie maanden durend bokstraject waarin uitdaging, fitness en gezelligheid centraal staan. Onder begeleiding van professionele coaches worden jullie klaar gestoomd voor een eerste bokswedstrijd in de ring. Wil je niet de ring in? Geen probleem! Iedereen kan mee doen, of je nu de ring in wilt of niet. Het is de ultieme kans voor teambuilding waarbij jullie jezelf op fysiek en mentaal vlak uitdagen. Het gaat een traject worden vol mooie herinneringen, groei en vooral met de leukste mensen van de stad: De Horeca van Amsterdam.

HORECA FIGHT NIGHT 2024

Samen zetten we een onvergetelijke avond neer vol gevechten van al je favoriete horeca collega’s. Jouw collega’s krijgen de kans om alle uren aan training tot recht te laten komen in de ring. Dit onder toeziend oog van de Amsterdamse horeca! Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke momenten met artiesten, een special act en aansluitend aan de wedstrijden een groots feest om na te genieten van de geweldige sfeer die zo’n avond met zich meebrengt! Het geheel zal plaatsvinden bij PANAMA in Amsterdam.

Net zoals vorig jaar zal de avond gepresenteerd worden door een professionele ringspeaker en zal alles onder toezicht oog van de officiële boksbond verlopen. Dit betekent weging, medische keuring en de overige nodige veiligheidsgaranties rondom het boksen. Ook zal een door de bond gecertificeerde scheidsrechter alle partijen begeleiden en een objectieve jury de wedstrijd jureren.

HORECA FIGHT NIGHT: 18 november 2024
LOCATIE: PANAMA Amsterdam

Inschrijven informatiebijeenkomst

Triggered? Meld je nu aan via onderstaand formulier. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over het traject en is er een proeftraining!

Datum: Maandag 8 juli om 20:00
Locatie: SQM Gym (Veerstraat 73-75, 1075 SP Amsterdam)

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel?
Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor Horeca Boxing Amsterdam 2024. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €150,00 voor het gehele trainingstraject. Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan.

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Amsterdam(Required)
untitled(Required)