THENEXT-GEN

GYAS.GRONINGEN.

In for the ultimate challenge?

Met ruim 1200 leden is A.G.S.R. Gyas de grootste studentenroeivereniging van Nederland en tevens de grootste studentensportvereniging van Groningen. Roeien is een sport waarmee je binnen een paar jaar aan de wereldtop kunt staan. Zo doen er al meer dan 20 jaar structureel Gyanen mee aan de Olympische Spelen en is de vereniging sterk vertegenwoordigd op grote internationale toernooien. Ook op minder fanatiek gebied roeit Gyas mee in de top van de studentenbokalen en zijn ze altijd aanwezig op de daarbij behorende feesten.

Dit jaar even wat anders dan alleen roeien, want ter ere van het twaalfde lustrum zal het eerste kickboksgala van Gyas plaatsvinden. Gyanen krijgen de kans om hun leven volledig om te gooien voor een periode van drie maanden, want op donderdag 9 mei is het zo ver, het allereerste Kickboksgala.

Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en in topconditie komen? Ben je bereid hard te trainen, doorzettingsvermogen te tonen en te schitteren in de ring voor je ploeg-, dispuut-, en commissiegenoten? Schrijf je dan nu in! Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje voor deze unieke ervaring.

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 19 januari om 18:15
Locatie: Sporthal Selwerd: Eikenlaan 288, 9741 EW Groningen

Start Traject

Datum: Maandag 19 februari
Locatie: Vechtsporten Groningen: Rijksweg 28b, 9731 AB Groningen

Gala

Datum: Donderdag 9 mei
Locatie: To be announced..

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het kickboksgala van Gyas. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €150,00 aan de vereniging voor het gehele trainingstraject. Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan. 

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen ploeg hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je dit jaar geen commissie doen, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Groningen(Required)
untitled(Required)