THENEXT-GEN

GYAS.GRONINGEN.

In for the ultimate challenge?

Met ruim 1200 leden is A.G.S.R. Gyas de grootste studentenroeivereniging van Nederland en tevens de grootste studentensportvereniging van Groningen. Roeien is een sport waarmee je binnen een paar jaar aan de wereldtop kunt staan. Zo doen er al meer dan 20 jaar structureel Gyanen mee aan de Olympische Spelen en is de vereniging sterk vertegenwoordigd op grote internationale toernooien. Ook op minder fanatiek gebied roeit Gyas mee in de top van de studentenbokalen en zijn ze altijd aanwezig op de daarbij behorende feesten.

Dit jaar even wat anders dan alleen roeien, want ter ere van het twaalfde lustrum zal het eerste kickboksgala van Gyas plaatsvinden. Gyanen krijgen de kans om hun leven volledig om te gooien voor een periode van drie maanden, want op donderdag 9 mei is het zo ver, het allereerste Kickboksgala.

Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en in topconditie komen? Ben je bereid hard te trainen, doorzettingsvermogen te tonen en te schitteren in de ring voor je ploeg-, dispuut-, en commissiegenoten? Schrijf je dan nu in! Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje voor deze unieke ervaring.

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 19 januari om 18:15
Locatie: Sporthal Selwerd (Eikenlaan 288, 9741 EW Groningen)

Start Traject

Datum: Maandag 19 februari
Locatie: Vechtsporten Groningen (Rijksweg 28b, 9731 AB Groningen)

Gala

Datum: Donderdag 9 mei
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor het traject van dit jaar zijn helaas gesloten. Heb je toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in! We nemen binnen 24 uur contact met je op.