THENEXT-GEN

De ervaring

Push jezelf naar een next level

Verleg je grenzen tijdens een next level boxing experience

Ben jij ready om jezelf naar een next level te tillen? Drie maanden te knallen en jezelf zowel mentaal als fysiek te ontwikkelen? Dan zit je goed. Tijdens een intensief programma word je klaargestoomd voor een once in a lifetime experience. Jouw moment om te shinen, een wedstrijd in de ring, ten overstaan van je vrienden, familie en verenigingsgenoten! Een persoonlijke strijd waar je alleen maar als winnaar uit kunt komen. Het bewijs van doorzettingsvermogen, discipline en persoonlijke ontwikkeling. Durf jij de uitdaging aan?

  • Ga fysiek en mentaal tot het uiterste
  • Kom uit de dagelijkse sleur
  • A once in a lifetime experience

What to expect

Joris, deelnemer Amsterdam

“Ik hoefde niet lang na te denken voordat ik me had ingeschreven voor het traject. Zonder enige ervaring drie maanden lang, 5 à 6 keer per week trainen, met het doel voor ogen dat ik de ring zou halen. Het is voor mij een lange periode geweest waarin ik prioriteiten moest stellen en dingen in mijn dagelijkse leven moest gaan afwegen. In de afgelopen drie maanden heb ik me volledig gefocust op het trainen en ben ik ook getest op mijn discipline. Het was loodzwaar, maar het was het volledig waard. Zonder enige twijfel raad ik iedereen aan om je in te schrijven voor dit geweldige traject, en vooral altijd 100% van jezelf te geven.”

What you will achieve

Ruben, deelnemer Groningen

“Ik nam in eerste instantie deel aan het traject om weer fit te worden, maar al snel merkte ik hoe vet is om drie maanden intensief getraind te worden en mij volledig in te zetten richting één doel: de ring. De verandering van ongezond leven naar dit ritme, zorgde ervoor dat ik veel scherper was, mijn zelfverzekerdheid toenam en ik veel energieker werd. Ook was ik gedurende de dag veel productiever dan voorheen.  Je krijgt natuurlijk met de nodige tegenslagen te maken maar dat maakte het eindresultaat alleen maar mooier. Ik zou zeker iedereen aanraden om zich in te schrijven, want dit traject is echt een unieke kans die je nooit meer krijgt!”

Het traject

Rise above yourself

Met THENEXT-GEN start je aan een levensveranderende reis. Een 3 maanden durend trainingsprogramma draait je leven 180 graden en verandert je in een fitte, wilskrachtige persoonlijkheid. Jij bent niet bang voor een uitdaging.

1. Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst is de eerste ontmoeting met zowel de boksschool als de sport. Tijdens de bijeenkomst wordt er een presentatie gegeven, kan je al je vragen stellen en vrijblijvend meedoen aan een proeftraining.

2. Start traject

Op dit moment gaat het traject officieel van start. Drie maanden lang trainen keihard trainen onder begeleiding van topcoaches. Je hebt dat ene doel voor ogen, 3 rondes in de ring onder toeziend oog van al je club-, huis- en dispuutsgenoten.

3. Eerste centrale clinic

Gedurende de eerste centrale clinic zullen de eerste spar sessies op het hoofd plaatsvinden. Dit is een belangrijk meet moment voor de trainers en trajectmanager om een goed gevoel te krijgen over waar de deelnemers staan na de eerste maand trainen.

4. Tweede centrale clinic

Bij de tweede centrale clinic zullen de spar sessies zo worden aangestuurd dat de trainers een goed beeld krijgen van potentiële matches. Ook zal er bij deze training een weging plaats vinden om zo de matches zo nauwkeurig mogelijk te kunnen samenstellen.

5. Derde centrale clinic

Tijdens de derde en laatste centrale training zal er wederom gewogen worden en een lichte spar sessie plaatsvinden, dit om blessures te voorkomen. Hierna zullen de matches bekend gemaakt worden en zijn er nog maar een aantal weken te gaan tot de ring!

6. Het gala!

Na maanden keihard trainen is het moment daar. Klaargestoomd stap je de ring in om jezelf te bewijzen. Om het harde werk tot uiting te laten komen. De spanning is voelbaar. This is your moment to shine!