THENEXT-GEN

LAURENTIUS.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Ruim 7 jaar geleden hadden de mannen van JC Adonis het idee om een paar touwen te spannen rond de vier pilaren van de Sociëteit om hun eigen Boksgala te organiseren. Dit bleek een daverend succes te zijn. Ze besloten elk jaar opnieuw een clubje te vragen om een nieuwe editie van hun boksgala te organiseren. De rest is geschiedenis.  Wat begon met een paar simpele touwen is nu, 7 jaar later, uitgegroeid tot een van de grootste evenementen van Laurentius. Dat betekent echter niet dat we uitgeroeid zijn. This year we go bigger!

Na het schitterende gala van vorig jaar bij club Panama, krijgen jullie ook dit jaar de kans om jullie leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 16 februari om 20:00
Locatie: Sports Building Hall 5 op de Erasmus Universiteit Campus (Burgemeester Oudlaan 5, 3062 PA Rotterdam)

Start Traject

Datum: Maandag 11 maart
Locatie: SUPERPRO SPORTCENTER010: Gerard Scholtenstraat 44B, 3035 SM Rotterdam

Gala

Datum: Donderdag 30 mei
Locatie: Maassilo: Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het kickboksgala van Laurentius. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €150,00 aan de vereniging voor het gehele trainingstraject. Je kunt er ook voor kiezen om dit bedrag in 3 termijnen te betalen. Ofwel, 3 maanden onbeperkt trainen met huis-, club-, of dispuutsgenoten voor maar 50 euro per maand! Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan. 

Deadline inschrijvingen: woensdag 6 maart om 17:00

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen jaarclub hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je niet wonen in een studentenhuis, vul in "X"
Dit nummer wordt enkel gebruikt voor de facturering van de trajectkosten.
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Rotterdam(Required)
untitled(Required)