THENEXT-GEN

LAURENTIUS.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Ruim 7 jaar geleden hadden de mannen van JC Adonis het idee om een paar touwen te spannen rond de vier pilaren van de Sociëteit om hun eigen Boksgala te organiseren. Dit bleek een daverend succes te zijn. Ze besloten elk jaar opnieuw een clubje te vragen om een nieuwe editie van hun boksgala te organiseren. De rest is geschiedenis.  Wat begon met een paar simpele touwen is nu, 7 jaar later, uitgegroeid tot een van de grootste evenementen van Laurentius. Dat betekent echter niet dat we uitgeroeid zijn. This year we go bigger!

Na het schitterende gala van vorig jaar bij club Panama, krijgen jullie ook dit jaar de kans om jullie leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 16 februari om 20:00
Locatie: Sports Building Hall 5 op de Erasmus Universiteit Campus (Burgemeester Oudlaan 5, 3062 PA Rotterdam)

Start Traject

Datum: Maandag 18 maart
Locatie: Team Loyalty (Aelbrechtskade 146, 3023 JJ Rotterdam)

Gala

Datum: Donderdag 30 mei
Locatie: Maassilo (Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam)

Ambitie tot de ring

Nu jullie een begin van de intensiteit van de trainingen hebben mogen ervaren, horen we graag of je nog steeds voornemens bent om de ring te betreden. Je kan via onderstaand formulier aangeven of je definitief naar de ring wilt. Alleen als je definitief voor de ring wilt gaan, hoef je het formulier in te vullen.

De deadline is zondag 14 april om 17:00.

Man/Vrouw(Required)
Vul in 'X' als je niet op een studentenhuis woont
Vul in 'X' bij geen jaarclub
Vul in 'X' bij geen dispuut
Je wordt gewogen op de tweede centrale clinic & op de dag van het gala zelf. Vul hier je huidige gewicht in.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de sportshirts voor degene die de ring in gaan. Klik hier voor een maattabel.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de (kick)boks broekjes voor degene die de ring in gaan.
Vul in "X" bij geen ervaring
Getekend te Rotterdam(Required)
(Required)
(Required)