THENEXT-GEN

OLOF.TILBURG.

In for the ultimate challenge?

Het Tilburgs Studenten Corps Sint Olof is de oudste en meest toonaangevende studentenvereniging van Tilburg. De vereniging is op 8 oktober 1927 tezamen met de universiteit opgericht en heeft een rijke geschiedenis gevuld met tradities opgebouwd. Deze onderscheiden haar vandaag de dag nog steeds van de andere studentenverenigingen in Tilburg.

Tijdens aankomend kickboksgala krijgen deelnemers van Olof de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende mei is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren boksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende dispuut- en vriendenclub genoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 12 januari om 19:30
Locatie: Daps’ Gym: Dunantstraat 3, 5017 KC Tilburg

Start Traject

Datum: Maandag 12 februari
Locatie: Daps’ Gym: Dunantstraat 3, 5017 KC Tilburg

Gala

Datum: Donderdag 2 mei
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!