THENEXT-GEN

HAAGSCHE.KICKBOKSGALA.

In for the ultimate challenge?

THENEXT-GEN Student Boxing komt naar Den Haag! Voor het eerst krijgen leden van HSV, INTAC, Pelargos en HSSK de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende december is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 12 juli om 20:15
Locatie: Hit & Health (Catharinaland 5, 2591 CE Den Haag)

Start Traject

Datum: Maandag 23 september
Locatie: Hit & Health (Catharinaland 5, 2591 CE Den Haag)

Gala

Datum: Donderdag 12 December
Locatie: To be announced..

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel? Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het Haagsche Kickboksgala. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €150,00 aan de vereniging voor het gehele trainingstraject. Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan. 

Deadline inschrijvingen: woensdag 18 september 17:00

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject?(Required)
Hierbij geef ik toestemming om een account aan te maken bij ClubSoda, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke vervolgtrajecten aanbiedt voor deelnemers en bezoekers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen jaarclub hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je niet wonen in een studentenhuis, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Den Haag(Required)
untitled(Required)