THENEXT-GEN

CHIQUE PUBLIQUE.MAASTRICHT.

In for the ultimate challenge?

Chique Publique, hét boksgala van studerend Maastricht. Een avond vol spanning, emotie, sfeer en een zaal vol kampioenen. Het gala wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de mannen van onafhankelijk herendispuut Silenus.

Na twee succesvolle edities afgelopen jaren, krijgen ook dit jaar deelnemers uit Maastricht de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren boksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende dispuutgenoten? De inschrijvingen voor het traject zullen zeer binnenkort openen, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Infobijeenkomst

Datum: Vrijdag 15 December om 19:30
Locatie: SCM-Boxing Maastricht (Gentiaanstraat 3, 6214 VJ Maastricht)

Start traject

Datum: Maandag 22 januari
Locatie: SCM-Boxing Maastricht (Gentiaanstraat 3, 6214 VJ Maastricht)

Gala

Datum: Woensdag 17 april 2024
Locatie: Complex Maastricht (Griend 7, 6221 AJ Maastricht)

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je niet lid zijn bij een studentenvereniging, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Maastricht(Required)
untitled(Required)