THENEXT-GEN

S.S.R.-ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

S.S.R. – Rotterdam is met 800 leden de op één na grootste gemengde studentenvereniging van Rotterdam. Opgericht in 1918 heeft de vereniging altijd een belangrijke rol in het Rotterdamse studentenleven gespeeld en een rijke historie opgebouwd. S.S.R. – Rotterdam is een traditionele vereniging en onderscheidt zich door haar pluriforme karakter en haar unieke disputenstructuur. Doordat alle eerstejaars leden lid worden van een dispuut vindt iedereen snel een plek binnen de vereniging en leren zij in korte tijd veel andere (ouderejaars) leden kennen.

Na de afgelopen twee geslaagde edities krijgen ook dit jaar de leden van S.S.R. – Rotterdam de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. In juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren boksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: To be announced..
Locatie: To be announced..

Start Traject

Datum: To be announced..
Locatie: To be announced..

Gala

Datum: Zondag 16 juni
Locatie: To be announced..

Inschrijven informatiebijeenkomst

Triggered? Meld je nu aan via onderstaand formulier. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over het traject en is er een proeftraining!

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het boksgala van S.S.R. – Rotterdam. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €150,00 aan de vereniging voor het gehele trainingstraject. Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan. 

Deadline inschrijvingen: woensdag 13 maart om 17:00

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen jaarclub hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je niet wonen in een studentenhuis, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Rotterdam(Required)
untitled(Required)