THENEXT-GEN

SOMA.BALI.

THENEXT-GEN & SOMA FIGHT CLUB

Wil jij alles uit dit traject halen? Jezelf niet alleen sportief maar ook mentaal tot het uiterste pushen? Dan is dit je kans! THENEXT-GEN geeft haar deelnemers de kans om zichzelf maximaal uit te dagen door middel van een trainingskamp bij één van de beste (kick)boks gyms van de wereld. Samen met gelijkgestemden zal je trainen onder begeleiding van wereldberoemde coaches, krijg je de kans om het eiland te ontdekken en te genieten van de Bali lifestyle.

THE LEGACY

SOMA FIGHT CLUB is in 2021 opgericht en is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meeste vooraanstaande mixed-martial arts sportscholen in Azië. De sportschool staat onder leiding van Mike Ikilei, coach van meerdere internationale kampioenen. Het specialiseert zich in kickboksen, boksen en muay thai (Aziatische vorm van kickboksen). In Bali brengt SOMA vechters verspreid over de hele wereld samen. Vechters van SOMA komen uit in One Championship, Matrix Fight Night en zelfs de UFC!

What to expect

Het trainingscomplex bevindt zich in Canggu op nog geen 10 minuten van het strand. Het bevat de nieuwste materialen, uitgebreide herstel mogelijkheden zoals sauna en ijsbad en een restaurant welke voedingsschema’s aanbiedt gericht op top sport inspanningen. Onze deelnemers krijgen volledige toegang tot alle lessen van kickboksen tot conditie en van kracht tot mobiliteit. Naast het reguliere schema bieden wij per week 2 speciale lessen aan voor de groep puur gericht op de voorbereiding van die ene wedstrijd in de ring.

THE EXPERIENCE

Bali staat bekend om haar vele tempels, uitgestrekte rijstvelden en fantastische stranden. Geniet van al het prachtigs dat dit eiland te bieden heeft terwijl je ondertussen traint om de beste versie van jezelf te worden. Dit trainingskamp geeft je de perfecte combinatie tussen persoonlijke uitdagingen en ontspanning! In de ochtend trainen, in de middag surfen en vervolgens op het strand genieten van de waanzinnige sunset die Canggu te bieden heeft. Je bent, net als in Nederland, vrij om je eigen trainingen en trainingsdagen in te plannen. Wij bieden daarnaast één keer per week een culturele activiteit aan van sightseeing tot jungle tours. Breng je trainingstraject naar een NEXT level terwijl je tegelijkertijd geniet van de zon!

Let op: op eigen initiatief gaan is geen mogelijkheid. Wij dienen zicht te houden op je voortgang en daarom is het essentieel dat je een gelijk trainingstraject doorloopt qua begeleiding en type trainingen als de deelnemers in Nederland. Als je op eigen initiatief gaat betekent dit ook minder kans op een plek in de ring.

Inclusief:

 • Verblijf villa/hotel in omgeving Canggu (accommodatie is per traject anders ivm aantal aanmeldingen)
 • Je deelt met één van je mede deelnemers een kamer en een tweepersoonsbed.
 • Onbeperkt trainen bij SOMA fight club, toegang tot alle beschikbare trainingsfaciliteiten
 • Meer dan 35 lessen per week van kickboksen tot kracht en mobility
 • Twee speciale trainingen voor jullie groep per week
 • Onbeperkt toegang tot de sauna
 • Onbeperkt toegang tot het ijsbad
 • 20% korting op het SOMA Café met healthy food voor topsporters!
 • 1x per week een groepsactiviteit van surfles tot jungle tour!
 • Lokale contactpersoon en hulp tijdens je reis met alles wat je nodig hebt
 • Daarnaast helpen wij je met allerlei overige zaken waar je hulp bij nodig hebt
 • Je krijgt 1/3e van de betaalde trajectkosten terug in NL

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Eten / drinken

Dit allemaal voor €1645,-!

*Een camp gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Op bovenstaande gelden de algemene voorwaarden van THENEXT-GEN.

Man/Vrouw(Required)
Hoe wil je het bedrag betalen?(Required)
Als je het bedrag in termijnen wil betalen krijg je van ons een mail met de betaalinstructies via Klarna Payments.
Payment Method*
American Express
MasterCard
Visa
Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa
 
Untitled(Required)
Untitled(Required)