THENEXT-GEN

UMTC.UTRECHT.

In for the ultimate challenge?

Sinds november 1949 maakt studentenvereniging UMTC onderdeel uit van het rijke studentenleven in Utrecht. UMTC behoort tot de zeven grote gezelligheidsverenigingen van Utrecht en telt momenteel 350 leden. De vereniging onderscheidt zich van andere verenigingen door haar kleinschalige karakter. Leden omschrijven de sociëteit vaak als hun tweede thuis, waar iedereen elkaar kent. Men loopt graag binnen voor een borrel, een goed gesprek of voor een feestje in de kelder.

Tijdens het aankomende lustrum krijgen deelnemers van UMTC dit jaar de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren boksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende clubgenoten? De inschrijvingen voor het traject zullen zeer binnenkort openen, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zaterdag 9 december om 12:30
Locatie: IMPACT Fit: Overste Den Oudenlaan 9b, 3527 KW Utrecht

Start Traject

Datum: Maandag 15 januari
Locatie: IMPACT Fit: Overste Den Oudenlaan 9b, 3527 KW Utrecht

Gala

Datum: Donderdag 11 April
Locatie: To be announced..

Ambitie tot de ring

Nu jullie een begin van de intensiteit van de trainingen hebben mogen ervaren, horen we graag of je nog steeds voornemens bent om de ring te betreden. Je kan via onderstaand formulier aangeven of je definitief naar de ring wilt. Alleen als je definitief voor de ring wilt gaan, hoef je het formulier in te vullen.

De deadline is zondag 11 februari om 17:00.

Man/Vrouw(Required)
Vul in 'X' bij geen dispuut
Je wordt gewogen op de tweede centrale clinic & op de dag van het gala zelf. Vul hier je huidige gewicht in.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de sportshirts voor degene die de ring in gaan. Klik hier voor een maattabel.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de (kick)boks broekjes voor degene die de ring in gaan.
Vul in "X" bij geen ervaring
Getekend te Utrecht(Required)
(Required)
(Required)