THENEXT-GEN

AUGUSTINUS. LEIDEN.

In for the ultimate challenge?

L.V.V.S. Augustinus is één van de grootste studentenverenigingen van Leiden. Met meer dan 2200 actieve leden heeft de vereniging wekelijkse borrels en feesten. Jaarlijks worden zo’n 450 nieuwe studenten lid bij deze traditionele Vereniging vol historie, karakter en gezelligheid. En dat, is niet zonder reden.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van Augustinus de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 25 februari 15:00
Locatie: Team Atlas (Morsweg 55C, 2312 AB Leiden)

Start Traject

Datum: Maandag 18 maart
Locatie: Team Atlas (Morsweg 55C, 2312 AB Leiden)

Gala

Datum: Donderdag 6 juni
Locatie: To be announced..

Ambitie tot de ring

Nu jullie een begin van de intensiteit van de trainingen hebben mogen ervaren, horen we graag of je nog steeds voornemens bent om de ring te betreden. Je kan via onderstaand formulier aangeven of je definitief naar de ring wilt. Alleen als je definitief voor de ring wilt gaan, hoef je het formulier in te vullen.

De deadline is zondag 14 april om 17:00.

Man/Vrouw(Required)
Vul in 'X' als je niet op een studentenhuis woont
Vul in 'X' bij geen jaarclub
Vul in 'X' bij geen dispuut
Je wordt gewogen op de tweede centrale clinic & op de dag van het gala zelf. Vul hier je huidige gewicht in.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de sportshirts voor degene die de ring in gaan. Klik hier voor een maattabel.
Je maat wordt gebruikt voor de bestelling van de (kick)boks broekjes voor degene die de ring in gaan.
Vul in "X" bij geen ervaring
Getekend te Leiden(Required)
(Required)
(Required)