THENEXT-GEN

HORECA.BOXING.A’DAM.

THENEXT-GEN & PONG: House of Ping

Verleg je grenzen tijdens een next level boxing experience.
Ben jij ready om jezelf naar een next level te tillen? Drie maanden te knallen en jezelf zowel mentaal als fysiek te ontwikkelen? Dan zit je goed. Tijdens een intensief programma word je klaargestoomd voor deze once in a lifetime experience. Jouw moment om te shinen, een wedstrijd in de ring, ten overstaan van je vrienden, familie en al je collega’s! Een persoonlijke strijd waar je alleen maar als winnaar uit kunt komen. Het bewijs van doorzettingsvermogen, discipline en persoonlijke ontwikkeling. Durf jij de uitdaging aan?

Why

Met THENEXT-GEN start je aan een mogelijk levensveranderende reis. Een 3 maanden durend trainingsprogramma draait je leven 180 graden en verandert je in een fitte, wilskrachtige persoonlijkheid. Jij bent niet bang voor een uitdaging.

Je krijgt de mogelijkheid het 3 maanden anders te doen. Tijdens een uniek boksprogramma haal je het beste in jezelf én elkaar naar boven. Het is een bewijs van doorzettingsvermogen. Samen de grens op zoeken en zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gaan. Bij THENEXT-GEN ontdek jij waartoe je in staat bent. Een persoonlijke strijd waar je alleen maar als winnaar uit kunt komen. Ga jij de uitdaging aan?

  • Kom uit de dagelijkse sleur
  • Boost je fysieke en mentale gezondheid
  • A once in lifetime experience

What you will achieve

“Ik nam in eerste instantie deel aan het traject om weer fit te worden, maar al snel merkte ik hoe vet is om drie maanden intensief getraind te worden en mij volledig in te zetten richting één doel: de ring. De verandering van ongezond leven naar dit ritme, zorgde ervoor dat ik veel scherper was, mijn zelfverzekerdheid toenam en ik veel energieker werd. Ook was ik gedurende de dag veel productiever dan voorheen.  Je krijgt natuurlijk met de nodige tegenslagen te maken maar dat maakte het eindresultaat alleen maar mooier. Ik zou zeker iedereen aanraden om zich in te schrijven, want dit traject is echt een unieke kans die je nooit meer krijgt!”

FOTO’S HBA 2023