THENEXT-GEN

TRAGOS.MAASTRICHT.

In for the ultimate challenge?

De M.S.V. Tragos is de énige studentenvereniging in Maastricht die vanaf het begin van haar bestaan een traditioneel karakter heeft, en kan zich dan ook met trots de oudste en grootste traditionele studentenvereniging van Maastricht noemen. Tragos is in korte tijd uitgegroeid tot de meest toonaangevende vereniging en is succesvol gebleken in het bevorderen van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van haar leden.

THENEXT-GEN Student Boxing komt naar Maastricht! Voor het eerst krijgen leden van Tragos de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Eind mei is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zaterdag 3 februari om 15:00
Locatie: Olympus Maastricht (Heerderdwarsstraat 29D, 6224 LS Maastricht)

Start Traject

Datum: Maandag 26 februari
Locatie: Olympus Maastricht (Heerderdwarsstraat 29D, 6224 LS Maastricht)

Gala

Datum: Woensdag 22 mei
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor het traject van dit jaar zijn helaas gesloten. Heb je toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in! We nemen binnen 24 uur contact met je op.