THENEXT-GEN

WSV CERES.WAGENINGEN.

In for the ultimate challenge?

Met meer dan 800 actieve Leden is de W.S.V. Ceres de grootste studentenvereniging in Wageningen. Het Wageningse Studenten Corps is opgericht in 1878 en sinds die tijd dé plek om vrienden voor het leven te maken, voor zelfontplooiing en om het maximale uit je studententijd te halen. Met haar rijke geschiedenis, kent de Vereniging prachtige tradities.

THENEXT-GEN komt naar Wageningen! Voor het eerst krijgen leden van CERES de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomend april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren boksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zaterdag 14 januari om 11:00
Locatie: Bornesteeg 2, 6708 PE Wageningen

Start traject

Datum: Maandag 30 januari 2023
Locatie: Fight Training Wageningen. Nudepark 122, 6702 DX Wageningen.

Gala

Datum: Zaterdag 22 april 2023
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!