THENEXT-GEN

VINDICAT.GRONINGEN.

In for the ultimate challenge?

Vindicat atque Polit is al meer dan 200 jaar een traditionele vereniging, wat het de oudste vereniging van heel Nederland maakt. Met meer dan tweeduizend actieve leden is Vindicat één van de grootste studentenverenigingen van Groningen. Naast de vele feesten die op de vereniging door leden worden georganiseerd, heeft Vindicat ook veel te bieden op het gebied van culturele en sportieve verbreding en ontplooiing. Vindicat kent meer dan 25 sport- en culturele subverenigingen waar je al je talenten kwijt kunt. Daarnaast zijn er meer dan 50 commissies waarmee je op allerlei gebieden veel ervaring kunt opdoen.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van Vindicat de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: zaterdag 14 januari om 13:00
Locatie: ACLO zaal 4, Blauwborgje 16 Groningen

Start traject

Datum: maandag 30 januari 
Locatie: Vechtsporten Groningen, Rijksweg 28b, 9731AB Groningen.

Gala

Datum: Dinsdag 18 april
Locatie: Suikerunie Groningen

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!