THENEXT-GEN

PHILEAS FOGG.BREDA.

In for the ultimate challenge?

Studentenvereniging Phileas Fogg is een gemengde, traditionele Nederlandse studentenvereniging in Breda en is opgericht op 26 september 1966 en daarmee ook de oudste studentenvereniging van Breda. De vereniging staat open voor heel studerend Breda en is dus niet direct verbonden aan een studierichting of Hogeschool. De verenigingsnaam is afgeleid van de hoofdpersoon uit het boek “De reis om de wereld in tachtig dagen” van de Franse schrijver Jules Verne.

THENEXT-GEN komt naar Breda! Voor het eerst krijgen leden van Phileas Fogg de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomend april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: Zaterdag 14 januari 2023
Locatie: Fight 4 Victory. Hintelaken, Voorerf 37, 4824 GM Breda

Start traject

Datum: Maandag 30 januari 2023
Locatie: Fight 4 Victory. Hintelaken, Voorerf 37, 4824 GM Breda

Gala

Datum: Vrijdag 21 april 2023
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!