THENEXT-GEN

SKADI.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Skadi kent momenteel meer dan 900 leden en tracht ieder lid op de voor hem of haar juiste plek te kunnen faciliteren. Met kernwaarden als gelijkheid en saamhorigheid, aangevuld met rijke tradities, biedt Skadi een plek aan iedereen die interesse heeft in de roeisport. Bij Skadi kan men zich ontwikkelen tot een topsporter op Olympisch niveau, recreatief roei(st)er en alles wat daar tussen zit. Een passie voor de roeisport, gecombineerd met een brede interesse op sociaal en academisch vlak kenmerkt de doorsnee Skadiaan. Doordat Skadi zowel plek biedt aan topsporters als mensen met een actief verenigingsleven is Skadi al jaren een plek waarin menig student zichzelf kan ontplooien en zijn of haar grenzen leert te verleggen.

THENEXT-GEN komt naar Rotterdam! Voor het eerst krijgen leden van Skadi de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Begin juli is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende ploeg-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Maandag 6 maart 21:00
Locatie: Monteiro Gym: Persoonsdam 137, 3071 EE Rotterdam

Start traject

Datum: Maandag 3 april
Locatie: Monteiro Gym: Persoonsdam 137, 3071 EE Rotterdam

Gala

Datum: Dinsdag 4 juli
Locatie:
To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!