THENEXT-GEN

RSC/RVSV.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Met een leeftijd van meer dan 100 jaar, ruim 1700 leden en meer dan 100 Corpshuizen is RSC/RVSV de oudste, grootste en meest toonaangevende studentenvereniging van Rotterdam. Het RSC/RVSV bezit een rijke ongemengde en gemengde traditie. Met het bestaan van jaarclubs, disputen en gezelschappen ontstaan ‘vriendschappen voor het leven’ als vanzelfsprekend. Hoe hecht de banden tussen leden kunnen zijn blijkt wel uit het bestaan van meerdere ‘borrelkringen’ voor oud-leden over de gehele wereld.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van RSC/RVSV de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: Zaterdag 4 februari 2023 om 14:00
Locatie: Team Soares Brazao: Woelwijkstraat 39, 3035 VL Rotterdam

Start traject

Datum: 27 februari 2023
Locatie: Team Soares Brazao, Woelwijkstraat 39, 3035 VL Rotterdam

Gala

Datum: Zaterdag 20 mei 2023
Locatie: To be announced..

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het kickboksgala van RSC/RVSV op 20 mei is nu geopend. Koop snel je kaartje, er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar.