THENEXT-GEN

RSC/RVSV.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Met een leeftijd van meer dan 100 jaar, ruim 1700 leden en meer dan 100 Corpshuizen is RSC/RVSV de oudste, grootste en meest toonaangevende studentenvereniging van Rotterdam. Het RSC/RVSV bezit een rijke ongemengde en gemengde traditie. Met het bestaan van jaarclubs, disputen en gezelschappen ontstaan ‘vriendschappen voor het leven’ als vanzelfsprekend. Hoe hecht de banden tussen leden kunnen zijn blijkt wel uit het bestaan van meerdere ‘borrelkringen’ voor oud-leden over de gehele wereld.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen dit jaar de leden van RSC/RVSV naast het kickboksen ook de kans om de beste bokser van de ring te worden. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches lerenboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 30 april
Locatie: Monteiro Gym: Persoonsdam 137, 3071 EE Rotterdam

Start traject

Datum: Maandag 1 mei
Locatie: Monteiro Gym: Persoonsdam 137, 3071 EE Rotterdam

Gala

Datum: Maandag 12 en dinsdag 13 juni
Locatie: Robert Baeldestraat 55, 3061 TH Rotterdam

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!