THENEXT-GEN

MINERVA.LEIDEN.

In for the ultimate challenge?

Met ruim 2700 leden is Minerva een van de grootste studentenverenigingen in Leiden. De vereniging heeft een rijke geschiedenis en kent daarom vele tradities, die vandaag de dag nog steeds in ere worden gehouden. Naast het drinken van een biertje op Sociëteit kun je bij L.S.V. Minerva ook op sportief, creatief en studiegericht gebied actief zijn.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van Minerva de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Eind juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren boksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, verband- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 12 maart om 14:00
Locatie: Team Atlas: Morsweg 55C, 2312 AB Leiden.

Start traject

Datum: Maandag 3 april
Locatie: 
Atlas Gym. Morsweg 55C, 2312 AB Leiden

Gala

Datum: Woensdag 28 juni
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!