THENEXT-GEN

Push.Grow.Shine.

What we do

Groei en verbind tijdens een uniek traject

Bij THENEXT-GEN Boxing transformeren deelnemers van ruwe diamanten tot schitterende juwelen. Klaar voor een glansrijke toekomst. Tijdens een uniek boks- of kickboks programma halen ze het beste in zichzelf én elkaar naar boven. Het is een bewijs van doorzettingsvermogen. Een kans om te groeien. Een onmisbaar onderdeel van het verenigingsleven. Are you ready?

  • Creëer een gevoel van saamhorigheid
  • Boost de fysieke en mentale gezondheid
  • Steun verschillende goede doelen

OUR STORY

A once in a lifetime experience

“Een maandenlang trainingstraject in samenwerking met gerenommeerde sportscholen met als doel dat deelnemers het beste in zichzelf en elkaar naar boven halen.” Dat was de ambitie nadat de oprichters zelf in de ring hadden gestaan en aan den lijve hadden ondervonden wat een goed trainingskamp en een echte wedstrijd je kan brengen als mens. “Een unieke ervaring waarin je je enorm ontwikkeld. Een mentale en fysieke uitdaging die je je leven meeneemt, waarvan wij dachten: dit moet iedereen een keer meemaken.”

WHAT MAKES US UNIQUE

Al bijna 50 trajecten met succes afgerond

THENEXT-GEN biedt een alles-in-één oplossing voor het organiseren van een intern boks- of kickboksgala, inclusief trainingstraject, voor verenigingen en bedrijven. Door onze nauwe samenwerking met gerenommeerde sportscholen, de officiële Nederlandse boks- & kickboksbond en Vechtsport Autoriteit, geven wij deelnemers de mogelijkheid samen de grens op te zoeken en zowel fysiek als mentaal tot het uiterste te gaan. Te ontdekken waar zij toe in staat zijn. Een persoonlijke strijd waar men alleen maar als winnaar uit kan komen. Ga jij de uitdaging aan?

Het traject

Rise above yourself

Met THENEXT-GEN start je aan een levensveranderende reis. Een 3 maanden durend trainingsprogramma draait je leven 180 graden en verandert je in een fitte, wilskrachtige persoonlijkheid. Jij bent niet bang voor een uitdaging.

1. Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst is de eerste ontmoeting met zowel de boksschool als de sport. Tijdens de bijeenkomst wordt er een presentatie gegeven, kan je al je vragen stellen en vrijblijvend meedoen aan een proeftraining.

2. Start traject

Op dit moment gaat het traject officieel van start. Drie maanden lang trainen keihard trainen onder begeleiding van topcoaches. Je hebt dat ene doel voor ogen, 3 rondes in de ring onder toeziend oog van al je club-, huis- en dispuutsgenoten.

3. Eerste centrale clinic

Gedurende de eerste centrale clinic zullen de eerste spar sessies op het hoofd plaatsvinden. Dit is een belangrijk meet moment voor de trainers en trajectmanager om een goed gevoel te krijgen over waar de deelnemers staan na de eerste maand trainen.

4. Tweede centrale clinic

Bij de tweede centrale clinic zullen de spar sessies zo worden aangestuurd dat de trainers een goed beeld krijgen van potentiële matches. Ook zal er bij deze training een weging plaats vinden om zo de matches zo nauwkeurig mogelijk te kunnen samenstellen.

5. Derde centrale clinic

Tijdens de derde en laatste centrale training zal er wederom gewogen worden en een lichte spar sessie plaatsvinden, dit om blessures te voorkomen. Hierna zullen de matches bekend gemaakt worden en zijn er nog maar een aantal weken te gaan tot de ring!

6. Het gala!

Na maanden keihard trainen is het moment daar. Klaargestoomd stap je de ring in om jezelf te bewijzen. Om het harde werk tot uiting te laten komen. De spanning is voelbaar. This is your moment to shine!