THENEXT-GEN

REAL.ESTATE.BOXING.

Real Estate Boxing Amsterdam 2025

Real Estate Boxing is hét netwerkevenement voor professionals uit de Amsterdamse vastgoedsector. Hier komen de meest invloedrijke spelers samen voor een avond vol sport, netwerken en entertainment. Dit evenement biedt naast een avond vol vuurwerk in de ring, ook een informele gelegenheid om nieuwe relaties op te bouwen in een dynamische en relaxte setting.

Klaar voor een uitdaging?

Real Estate Boxing biedt Amsterdamse vastgoed professionals de kans om deel te nemen aan een drie maanden durend (kick)bokstraject waarin fysieke uitdaging, mentale ontwikkeling en teambuilding centraal staan. Onder begeleiding van ervaren coaches word je klaargestoomd voor een spectaculaire (kick)bokswedstrijd in de ring, waar je de resultaten van je harde werk kunt laten zien. Ook als je niet de ring in wilt, kan je toch met je collega’s meedoen en profiteren van de persoonlijke begeleiding en trainingen bij SQM Gym in Zuid. Dit programma draait om doorzettingsvermogen, discipline en persoonlijke groei, met als hoogtepunt een onvergetelijke avond vol entertainment waar alle partijen binnen de vastgoedsector bij gaan willen zijn.

Wat levert het jouw bedrijf op?

Wij geloven in de kracht van beweging en de positieve invloed die dit heeft op de gezondheid van individuen en teams als geheel. Het traject is niet alleen een reis naar fysieke fitheid voor werknemers, maar draagt ook bij aan de psychosociale gezondheid van iedere deelnemer. Daarbij staat persoonlijke groei en betrokkenheid van zowel het individu als het team voorop. Ons doel is werknemers middels sport te inspireren, uit te dagen en te transformeren tot energieke en effectieve individuen en teams. Voor bedrijven creëert dit traject gezondere en efficiëntere werknemers, verhoogt werkplezier, minder ziekteverzuim en beter functionerende teams.

Real Estate Boxing Gala 2024

Na het traject zetten we een onvergetelijke avond neer vol met wedstrijden en entertainment! Tussen de wedstrijden door wordt er een waanzinnig diner geserveerd en wanneer de winnaars bekend zijn zal er aansluitend een knaller van een feest plaatsvinden om na te genieten van de geweldige sfeer die zo’n avond met zich meebrengt!

Real Estate Boxing wordt georganiseerd op een bijzondere locatie in Amsterdam. De exacte locatie en datum worden later bekendgemaakt. Inschrijven voor de informatiebijeenkomst en definitief inschrijven kan via het formulier onderaan. Voor meer informatie kun je ons bereiken op [email protected] of +31 6 3924 7636.

Informatiebijeenkomst: 1 oktober om 20:00
Locatie: SQM Gym, Veerstraat 73-75, 1075SP te Amsterdam

Inschrijven informatiebijeenkomst

Triggered? Meld je nu aan via onderstaand formulier. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over het traject en is er een proeftraining!

Datum: 1 oktober om 20:00
Locatie: SQM Gym (Veerstraat 73-75, 1075SP, Amsterdam)

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel? Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het Real Estate Boxing gala te Amsterdam. Het totale traject kost slechts €175,- inclusief BTW voor drie maanden onbeperkt trainen, clinics en persoonlijke begeleiding. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Als je niet de ambitie hebt om de ring in te gaan, is het ook mogelijk om enkel te trainen. Na inschrijving ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan.

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Na de start van het traject kan je dit niet meer aanpassen.
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Payment Method*
American Express
MasterCard
Visa
Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa
 
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
untitled(Required)