Ook voor vrouwen is het verplicht om een tok te dragen. Dit is vanwege de kans op blessures en voor je eigen veiligheid.

Nee, dit is niet mogelijk. Alle materialen worden tegelijk geleverd op jullie sociëteit zoals aangegeven.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alle materialen zijn al meegegeven met de koeriersdienst. Je zal dus zelf de materialen moeten aanschaffen, als je vragen hebt over wat je nodig hebt kan je ons uiteraard altijd bereiken!

Ja, voor het traject moet je de juiste maat handschoenen hebben. Dit is namelijk dezelfde maat waarmee er gevochten wordt. Voor mannen is dit 16 oz en voor vrouwen is dit 14 oz.

Het uitdelen van de materialen wordt door de commissie op de sociëteit gedaan. Als je de materialen later wilt ophalen moet je dat met de commissie afstemmen. Daarnaast is het ook mogelijk om iemand te machtigen om de materialen voor je op te halen.

De bestelde materialen worden op de maandag dat het traject start op jullie sociëteit geleverd. De precieze tijden zullen wij met jullie communiceren via de deelnemers app en via de mail.

Alle materialen die nodig zijn zitten in het pakket welke wij in samenwerking met de vereniging met korting aanbieden. Essentieel voor de trainingen en het gala zijn handschoenen (16 oz voor mannen, 14 oz voor vrouwen), windsels, een tok en een bitje. Je kan deze met korting bestellen via het bestelformulier dat we via de mail en Instagram zullen communiceren. Als je nog geen materialen hebt, ben je verplicht dit pakket te bestellen. Als je al wel materialen hebt, raden we je sterk aan dit pakket te bestellen. Dit zijn namelijk de materialen waarmee je de ring in gaat.