Ja, je kan zeker mee doen aan het traject als je niet kan sparren. Ook is het mogelijk om mee te doen als je niet wilt sparren. Wel is het belangrijk dat je dit bij de coaches en trainers aangeeft. Zij kunnen hiermee dan rekening houden tijdens de trainingen. Houd er zelf altijd rekening mee dat meedoen op eigen risico is. Als je denkt dat de blessure door de sport kan verergeren, doe dan niet mee.
Dit is zeker mogelijk. Houd er wel rekening mee dat tijdens het traject er voor de uiteindelijke matchmaking rekening gehouden wordt met motivatie, opkomst en progressie. Zorg dat je de tijd die je later begint inhaalt en aan de trainers laat zien dat ondanks dat je later bent gestapt, je er volop voor gaat.
Het is ook mogelijk om gewoon te trainen om de sport te leren en om mega fit te worden! Je kan het hele traject mee doen en hoeft dan niet bij de centrale clinics aanwezig te zijn.
Gedurende het hele traject heb je wekelijks drie tot vijf trainingsmogelijkheden per persoon per week. Hier zit in ieder geval één training bij voor de groep van je vereniging. Deze training is speciaal voor jullie. Daarnaast biedt de sportschool ook nog een hele reeks reguliere trainingen aan waarvoor je je kan inschrijven. Het trainingsschema volgt via de mail.
De betaling van de trajectkosten loopt via de vereniging. In de meeste gevallen zullen ze dit afschrijven van je rekening bij de vereniging. Voor vragen wanneer dit wordt afgeschreven kan je het beste het bestuur van de vereniging zelf benaderen.
De donderdag voordat het traject begint krijgen jullie een mail waarin het trainingsschema bekend wordt gemaakt. In deze mail staat ook uitleg over hoe je je kan inschrijven. Het inschrijfsysteem verschilt per sportschool. De manier van inschrijven zal duidelijk gecommuniceerd worden tijdens de informatiebijeenkomst en in de daaropvolgende mails. Ook wordt de inschrijflink in de Whatsapp groep gecommuniceerd met alle deelnemers.