THENEXT-GEN

UNITAS SR.UTRECHT.

In for the ultimate challenge?

Unitas Studiosorum Rheno-Traiectina is een studentenvereniging met bijna 1000 studenten van de Hogeschool en Universiteit Utrecht. Wanneer je als eerste- of tweedejaars student lid wordt bij Unitas S.R. gaat er een wereld voor je open. Je leert in één klap honderden mensen tegelijk kennen met wie je alles uit je studentenleven gaat halen. Je vormt je ongemengde jaarclub waarmee je wekelijks zult gaan eten en feesten op onze eigen sociëteit ‘Symposion’, gelegen in hartje Utrecht. Er is namelijk vrijwel iedere avond wel wat te beleven: van studie gerelateerde lezingen tot groots uitgepakte themafeesten. Verder kun je bij onze vereniging net zo actief zijn als je zelf wilt en ook als eerstejaars kun je al bij commissies en disputen.

Stelt u eens voor. U staat daar in de ring. Het zweet druipt over uw hoofd. De adrenaline stroomt door uw aderen. U kijkt uw tegenstander nog één keer vredig aan. Het gaat beginnen. Honderden juichende mensen die u aanmoedigen. Een overweldigend moment. Dit kunt u mee maken. Op 23 februari 2024 zal het legendarische boksgala ter ere van het 21ste kroeglustrum plaatsvinden. De grootste activiteit van het kroeglustrum en alles zal er aan gedaan worden om er een spectaculaire avond van te maken. Met misschien u wel als hoofdrolspeler.

Informatiebijeenkomst

Datum: Vrijdag 27 oktober 20:00
Locatie: Gymzaal Van Bijnkershoeklaan 6, 3527 XL Utrecht

Start traject

Datum: Maandag 27 november
Locatie: IMPACT Fit: Overste Den Oudenlaan 9b, 3527 KW Utrecht

Gala

Datum: Vrijdag 23 februari 2024
Locatie: To be announced..

Kaartverkoop

Bestel via onderstaande shop jouw kaarten voor het lustrum Boksgala van UNITAS SR. De kaartverkoop start op 16 januari om 17:00. Wees er snel bij want op = op!

Unchanged:

Unchanged: