THENEXT-GEN

UNITAS SR.UTRECHT.

In for the ultimate challenge?

Unitas Studiosorum Rheno-Traiectina is een studentenvereniging met bijna 1000 studenten van de Hogeschool en Universiteit Utrecht. Wanneer je als eerste- of tweedejaars student lid wordt bij Unitas S.R. gaat er een wereld voor je open. Je leert in één klap honderden mensen tegelijk kennen met wie je alles uit je studentenleven gaat halen. Je vormt je ongemengde jaarclub waarmee je wekelijks zult gaan eten en feesten op onze eigen sociëteit ‘Symposion’, gelegen in hartje Utrecht. Er is namelijk vrijwel iedere avond wel wat te beleven: van studie gerelateerde lezingen tot groots uitgepakte themafeesten. Verder kun je bij onze vereniging net zo actief zijn als je zelf wilt en ook als eerstejaars kun je al bij commissies en disputen.

Stelt u eens voor. U staat daar in de ring. Het zweet druipt over uw hoofd. De adrenaline stroomt door uw aderen. U kijkt uw tegenstander nog één keer vredig aan. Het gaat beginnen. Honderden juichende mensen die u aanmoedigen. Een overweldigend moment. Dit kunt u mee maken. Op 23 februari 2024 zal het legendarische boksgala ter ere van het 21ste kroeglustrum plaatsvinden. De grootste activiteit van het kroeglustrum en alles zal er aan gedaan worden om er een spectaculaire avond van te maken. Met misschien u wel als hoofdrolspeler.

Informatiebijeenkomst

Datum: DATUM
Locatie: SPORTSCHOOL, LOCATIE

Start traject

Datum: DATUM
Locatie: Bij een ervaren sportschool in jouw stad!

Gala

Datum: Vrijdag 23 februari 2024
Locatie: To be announced..

Inschrijven infobijeenkomst

Triggered? Meld je nu aan via onderstaand formulier.
Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over het traject en is er een proeftraining!

Definitieve inschrijving

Durf jij het 3 maanden durende traject aan? Keihard trainen voor dat ene doel?

Schrijf je door middel van onderstaand formulier definitief in voor het Boksgala Unitas SR. Trainen doe je zo vaak als je zelf wilt. Het is ook mogelijk om enkel te trainen als je niet in de ring wilt gaan. Bij een definitieve inschrijving verplicht je jezelf tot betaling van €X,00 aan de vereniging voor het gehele trainingstraject. Na inschrijving, is uitschrijven niet meer mogelijk en ga je hierbij een onherroepelijke betalingsverplichting aan. 

Deadline inschrijvingen: DATUM + TIJD

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen jaarclub hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je geen verticale hebben, vul in "X"
Deze informatie wordt enkel gebruikt voor de matchmaking. Mocht je niet wonen in een studentenhuis, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Getekend te Utrecht(Required)
untitled(Required)
untitled(Required)