THENEXT-GEN

LAURENTIUS.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Ruim 7 jaar geleden hadden de mannen van JC Adonis het idee om een paar touwen te spannen rond de vier pilaren van de Sociëteit om hun eigen Boksgala te organiseren. Dit bleek een daverend succes te zijn. Ze besloten elk jaar opnieuw een clubje te vragen om een nieuwe editie van hun boksgala te organiseren. De rest is geschiedenis.  Wat begon met een paar simpele touwen is nu, 7 jaar later, uitgegroeid tot een van de grootste evenementen van Laurentius. Dat betekent echter niet dat we uitgeroeid zijn. This year we go bigger!

Na het schitterende gala van vorig jaar op het lustrumterrein, krijgen jullie ook dit jaar de kans om jullie leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zaterdag 11 februari om 13:00
Locatie: To be announced..

Start traject

Datum: Maandag 13 maart
Locatie: SUPERPRO SPORTCENTER 010: Gerard Scholtenstraat 44B, 3035 SM Rotterdam

Gala

Datum: Vrijdag 9 juni 
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!