THENEXT-GEN

NJORD.KNSRB.

In for the ultimate challenge?

Njord werd op 5 juni 1874 opgericht door leden van het Leidsch Studenten Corps en was hiermee de eerste studentenroeivereniging van Nederland. Sindsdien is Njord nog steeds verbonden aan Minerva, maar open voor iedereen. Met meer dan 900 leden is Njord momenteel één van de grootste verenigingen van Leiden. Haar roeiers excelleren op nationaal en internationaal niveau in de roeiboot, maar ook de borrelcultuur leeft iedere dinsdagavond op in de sociëteit.

Op zaterdag 2 december 2023 zal ter ere van het dertigste lustrum van de K.S.R.V. ‘Njord’ het allereerste KNSRBoksgala plaatsvinden. Na vele jaren rivaliteit tussen de KNSRB op het water, is het nu tijd om het tegen elkaar op te nemen in de boksring. Uit alle uithoeken van het land zullen de leden van de zeven roeiverenigingen elkaar treffen om hun krachten te meten. Ga jij de uitdaging aan, schrijf je je in voor het bokstraject en vertegenwoordig je jouw vereniging voor duizenden toeschouwers in de ring? Of schreeuw jij de boksers van jouw vereniging naar de overwinning en feest je daarna door tot in de late uurtjes met optredens van ’s lands grootste artiesten? Zet hoe dan ook 2 december rood omcirkeld in je agenda, want dit festijn kun je niet missen!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 20 augustus om 16:00
Locatie: Team Atlas: Morsweg 55C, 2312 AB Leiden

Start traject

Datum: Maandag 11 september 2023
Locatie: Bij een ervaren sportschool in jouw stad!

Gala

Datum: Zaterdag 2 december 2023
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor het traject van dit jaar zijn helaas gesloten. Heb je toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in! We nemen binnen 24 uur contact met je op.