THENEXT-GEN

DSC.DELFT.

In for the ultimate challenge?

Het DSC is de oudste studentenvereniging van Delft, opgericht op 22 maart 1848 voor studenten aan – de voorloper van – de Technische Universiteit. Oorspronkelijk was het lidmaatschap van de vereniging alleen open voor mannen. In 1976 werd een fusie aangegaan met de Delftsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (opgericht in 1904).

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van D.S.C. de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Begin juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor de informatiebijeenkomst zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Weekend van 25 en 26 februari
Locatie: Rayo Sport: Frederik van Eedenlaan 12, 2624 VH Delft

Start traject

Datum: Maandag 13 maart 
Locatie: Rayo Sport: Frederik van Eedenlaan 12, 2624 VH Delft

Gala

Datum: Woensdag 7 juni
Locatie: To be announced..

Kaartverkoop

Op woensdag 24 mei start de kaartverkoop voor DSC. Na maandenlange training zullen de twintig toppers de ring betreden in een ultieme strijd voor glorie. Koop nu je kaartje om dit spektakel van dichtbij te bewonderen. Er is slechts een gelimiteerd aantal beschikbaar, op is op!

Let op: De kaarten voor het kickboksgala van dit jaar zijn uitverkocht!