THENEXT-GEN

AUGUSTINUS & QUINTUS.LEIDEN.

In for the ultimate challenge?

L.V.V.S. Augustinus is één van de grootste studentenverenigingen van Leiden. Met meer dan 2200 actieve leden heeft de vereniging wekelijkse borrels en feesten. Jaarlijks worden zo’n 450 nieuwe studenten lid bij deze traditionele Vereniging vol historie, karakter en gezelligheid. En dat, is niet zonder reden.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van Augustinus & Quintus de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende april is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 5 februari om 13:30
Locatie: Team Atlas. Morsweg 55C, 2312 AB Leiden

Start traject

Datum: Maandag 27 februari 2023
Locatie: Team Atlas
. Morsweg 55C, 2312 AB Leiden

Gala

Datum: Dinsdag 16 mei 2023
Locatie: To be announced..

Contactformulier

De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas gesloten. Toch vragen over het huidige traject? Vul dan onderstaand contactformulier in!