THENEXT-GEN

ASC/AVSV.AMSTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Het Amsterdamsch Studenten Corps en de Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (A.S.C./A.V.S.V.) is met meer dan 2.700 actieve leden de grootste studentenvereniging van Amsterdam en tevens de grootste van Nederland. Opgericht in 1851, is het A.S.C./A.V.S.V. de oudste studentenvereniging van Amsterdam. Het A.S.C./ A.V.S.V. is ontstaan uit verschillende dispuutgezelschappen, voornamelijk vakdisputen die zich toelegden op letterkunde, rechten, theologie en andere wetenschappen die aan het Athenaeum Illustre gedoceerd werden.

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van ASC/AVSV de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Aankomende juni is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten? De inschrijvingen voor het traject zijn nu geopend, wees er snel bij en bemachtig je plek voor deze once in a lifetime experience!

Informatiebijeenkomst

Datum: 19 februari 17:30
Locatie: Sporthal Oostenburg: Oostenburgergracht 151, 1018 ND Amsterdam

Start traject

Datum: Maandag 13 maart 2023
Locatie: SQM Gym, Veerstraat 75 1075 SP Amsterdam.

Gala

Datum: Donderdag 8 juni 2023
Locatie: Lofi: Basisweg 63, 1043 AN Amsterdam

Kaartverkoop

De kaarten voor het kickboksgala van ASC/AVSV op 8 juni zijn helaas uitverkocht. Vragen over het traject of de kaartverkoop? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.