THENEXT-GEN

ALBERTUS.GRONINGEN.

In for the ultimate challenge?

De Roomsch Katholieke Studentenvereniging Albertus Magnus is in 1896 opgericht te Groningen. De Vereniging werd opgericht op basis van het Rooms-Katholieke geloof. Albertus is uitgegroeid tot een grote algemene vereniging die voorziet in de behoefte van Groningse studenten aan geborgenheid, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid. De besloten vereniging Albertus Magnus maakt onderdeel uit van de maatschappij. Daarom wil zij meegroeien met haar tijd, echter wel met behoud van de Albertiaanse Mores en Tradities en de daarmee verbonden belevingswereld van de Albertiaan en Albertianesse. We hebben meer dan 2.400 leden en zijn daarmee de grootste studentenvereniging in Groningen. Onze Sociëteit ‘Ons Eigen Huis’ is gevestigd aan de Brugstraat.  

Na het geweldige gala van vorig jaar krijgen ook dit jaar de leden van Albertus de kans om hun leven voor drie maanden volledig om te gooien. Eind mei is het zo ver en zal een nieuwe generatie de ring betreden. Wil jij onder begeleiding van topcoaches leren kickboksen en mega fit worden? Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende club-, dispuut- en huisgenoten?

Informatiebijeenkomst

Datum: Zondag 12 februari om 12:45
Locatie: Goudenregenplein 16, 9713 PP Groningen

Start traject

Datum: Maandag 6 maart 2023
Locatie: Vechtsporten Groningen. Rijksweg 28b, 9731 AB Groningen

Gala

Datum: Vrijdag 26 mei 2023
Locatie: Suikerunie Groningen

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het kickboksgala van Albertus Magnus op 26 mei is nu geopend. Koop snel je kaartje, er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar.