THENEXT-GEN

RSC.ROTTERDAM.

In for the ultimate challenge?

Met een leeftijd van meer dan 100 jaar, ruim 1700 leden en meer dan 100 Corpshuizen is RSC/RVSV de oudste, grootste en meest toonaangevende studentenvereniging van Rotterdam. Het RSC/RVSV bezit een rijke ongemengde en gemengde traditie. Met het bestaan van jaarclubs, disputen en gezelschappen ontstaan ‘vriendschappen voor het leven’ als vanzelfsprekend. Hoe hecht de banden tussen leden kunnen zijn blijkt wel uit het bestaan van meerdere ‘borrelkringen’ voor oud-leden over de gehele wereld.

Op 27 en 28 februari zullen de verschillende deelnemers hun dispuut vertegenwoordigen in de ring. Net als vorig jaar vertegenwoordigen 4 mannelijke deelnemers hun dispuut in de ring. Hard trainen, afzien en discipline tonen om te shinen in de ring in een bomvolle zaal schreeuwende dispuut- en verenigingsgenoten.

Start Traject

Datum: Maandag 15 januari
Locatie: Monteiro Gym: Persoonsdam 137, 3071 EE Rotterdam, Nederland

Gala

Datum: 27 & 28 februari
Locatie: Sociëteit van RSC

Definitieve inschrijving

Vertegenwoordig jij jouw dispuut in de ring? Keihard trainen voor dat ene doel. Schrijf je door middel van onderstaand formulier in voor het boksgala van RSC. Als je inschrijving is gelukt ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Man/Vrouw(Required)
DD dash MM dash YYYY
Ben je beschikbaar om 16 uur of meer per week te werken na het traject? *(Required)
Toestemming om jou te mogen benaderen vanuit NEXTGEMS, zusterbedrijf van THENEXT-GEN, welke een vervolg traject aanbiedt voor deelnemers in de vorm van carrière-gerichte stages, werkstudentschappen, bijbanen en banen.(Required)
Mocht je geen dispuut hebben, vul in "X"
Welke gewicht wil je hebben wanneer je de ring in gaat. Ga na of je "normaal" zwaarder of lichter bent. Door het boksen zal je, mits enigszins gebruikelijk eetpatroon, eerder afvallen dan aankomen.
Vul in "X" bij geen ervaring
Vul in "X" bij geen ervaring
Volgens het reglement dien je, om de ring in te mogen, gezond en wedstrijdfit te worden verklaard door de ringarts. Wij kunnen alleen handelen naar wat wij weten. Ter voorkoming van enige omstandigheden en vooral in het belang van jouw gezondheid, stellen wij je vragen omtrent jouw medische verleden en huidige situatie. Uiteraard zullen we jouw antwoorden in vertrouwen behandelen. Mocht er in de loop van het traject iets veranderen aan jouw medische situatie dan is het aan jou, op jouw risico, dit tijdig voor de derde clinic aan de traject manager of via de mail aan [email protected] te melden.
Conditionele status(Required)
Max. file size: 64 MB.
Kies hier een duidelijke foto waarop je goed herkenbaar bent. Deze foto wordt enkel voor interne doeleinden gebruikt.
Ik heb algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord(Required)
Getekend te Rotterdam(Required)
untitled(Required)