THENEXT-GEN

HOUTHAVENS.AMSTERDAM.

We are coming to Houthavens!

Expand your horizon and reach the next level

Join us as we bring together the worlds of business and boxing in a trajectory and evening that pushes participants beyond itself, creates roaring crowds, and guarantees unforgettable memories. Exclusively for companies at the Houthavens  we’re organising the biggest and most unique networking event of the year: a 3-month boxing programme culminating in a boxing gala night

  • Push yourself to the physical and mental limits
  • Break free from the daily routine
  • A once in a lifetime experience

What to expect

Joris, deelnemer Amsterdam

“Ik hoefde niet lang na te denken voordat ik me had ingeschreven voor het traject. Zonder enige ervaring drie maanden lang, 5 à 6 keer per week trainen, met het doel voor ogen dat ik de ring zou halen. Het is voor mij een lange periode geweest waarin ik prioriteiten moest stellen en dingen in mijn dagelijkse leven moest gaan afwegen. In de afgelopen drie maanden heb ik me volledig gefocust op het trainen en ben ik ook getest op mijn discipline. Het was loodzwaar, maar het was het volledig waard. Zonder enige twijfel raad ik iedereen aan om je in te schrijven voor dit geweldige traject, en vooral altijd 100% van jezelf te geven.”

What you will achieve

Ruben, deelnemer Groningen

“Ik nam in eerste instantie deel aan het traject om weer fit te worden, maar al snel merkte ik hoe vet is om drie maanden intensief getraind te worden en mij volledig in te zetten richting één doel: de ring. De verandering van ongezond leven naar dit ritme, zorgde ervoor dat ik veel scherper was, mijn zelfverzekerdheid toenam en ik veel energieker werd. Ook was ik gedurende de dag veel productiever dan voorheen.  Je krijgt natuurlijk met de nodige tegenslagen te maken maar dat maakte het eindresultaat alleen maar mooier. Ik zou zeker iedereen aanraden om zich in te schrijven, want dit traject is echt een unieke kans die je nooit meer krijgt!”