THENEXT-GEN

HORECA.BOXING.A’DAM.

WE ARE BACK!

Horeca Boxing Amsterdam is terug na de geweldige editie van vorig jaar! Ook dit jaar bieden wij je de kans om in drie maanden klaargestoomd te worden onder begeleiding van topcoaches. Verleg je grenzen tijdens een next level boxing experience. Ben jij ready om jezelf naar een next level te tillen? Drie maanden te knallen en jezelf zowel mentaal als fysiek te ontwikkelen? Dan zit je goed. Jouw moment om te shinen, een wedstrijd in de ring, ten overstaan van je vrienden, familie en al je collega’s! Het bewijs van doorzettingsvermogen, discipline en persoonlijke ontwikkeling. Durf jij de uitdaging aan?

WHAT YOU WILL ACHIEVE

Met THENEXT-GEN start je aan een mogelijk levensveranderende reis. Een 3 maanden durend trainingsprogramma draait je leven 180 graden en verandert je in een fitte, wilskrachtige persoonlijkheid. Jij bent niet bang voor een uitdaging.

Je krijgt de mogelijkheid het 3 maanden anders te doen. Tijdens een uniek boksprogramma haal je het beste in jezelf én elkaar naar boven. Het is een bewijs van doorzettingsvermogen. Samen de grens op zoeken en zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gaan. Bij THENEXT-GEN ontdek jij waartoe je in staat bent. Een persoonlijke strijd waar je alleen maar als winnaar uit kunt komen. Ga jij de uitdaging aan?

  • Kom uit de dagelijkse sleur
  • Boost je fysieke en mentale gezondheid
  • A once in lifetime experience

AN UNIQUE EVENT

De training van alle horeca toppers komt tot een climax op een uniek evenement waar trots, vreugde en entertainment samen komt. Net zoals vorig jaar zal de avond gepresenteerd  worden door een professionele ringspeaker, zijn er meerdere special acts en sluiten we de avond af met een groots feest. Samen met de gehele Amsterdamse horeca is dit een avond om nooit te vergeten. Meer informatie over het evenement? Dan zien je we je graag bij de informatiebijeenkomst!

Inschrijven informatiebijeenkomst

Triggered? Meld je nu aan via onderstaand formulier. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles over het traject en is er een proeftraining!