THENEXTGEN

Push.Grow.Shine.

Excellerate your members

Groei en verbind tijdens een uniek traject

Bij TheNextGen transformeren studenten van ruwe diamanten tot schitterende juwelen. Klaar voor een glansrijke toekomst. Tijdens een uniek boksprogramma halen ze het beste in zichzelf én elkaar naar boven. Het is een bewijs van doorzettingsvermogen. Een kans om te groeien. Een onmisbaar onderdeel van het verenigingsleven. Are you ready?

  • Creëer een gevoel van saamhorigheid
  • Boost de fysieke en mentale gezondheid
  • Steun mooie organisaties via sponsoracties

A once in a lifetime

Verleg je grenzen tijdens een next level boxing experience

Wat als je de mogelijkheid krijgt om alles anders te doen? Om samen de grens op te zoeken en fysiek en mentaal tot het uiterste te gaan? Bij THENEXTGEN ontdek jij waartoe je in staat bent. Een persoonlijke strijd waar je alleen maar als winnaar uit kunt komen. Ga jij de uitdaging aan?

Het event

Met THENEXTGEN starten studenten aan een levensveranderende reis. Een 3 maanden durend trainingsprogramma verandert ze in fitte, wilskrachtige persoonlijkheden die niet bang zijn voor een uitdaging.

1.Ga de uitdaging aan

Gedurende 3 maanden trainen studenten in volle focus. Eén doel. Eén event. Een grensverleggende periode waarin men groeit als persoon.

2.Tijd om te shinen

Na maanden keihard trainen is het moment daar. Klaargestoomde boksers stappen de ring in om zich te bewijzen. De spanning is voelbaar.

3.Vier de overwinning

De strijd is gestreden. De ring is leeg. De adrenaline giert door de ruimte en zet de toon voor een gedenkwaardig gala samen met vrienden, familie en de gehele vereniging!

Mogen we contact met je opnemen over nieuwe evenementen?
Ik ga akkoord met de algemasdasene voorwaarden